Tarieven

De gewichtsconsulente van SanVie werkt zonder contracten bij de zorgverzekeraars. Dit betekent dat u zelf zult moeten betalen. U kunt zowel per pin als per factuur betalen. PowerSlimmers zijn verplicht per pin te betalen.

Verzekering

Mocht u aanvullend verzekerd zijn voor de gewichtsconsulente, kunt u recht hebben op het terugkrijgen tot 70% van de factuur. Dit kunt u zelf bij uw zorgverzekeraar nagaan.

Controle

Nadat jij jouw persoonlijke voedingsplan hebt ontvangen kun je onder controle blijven. Dit gaat meestal per 30 minuten, maar kan ook per 45 of 15 minuten. De tijd die ik bezig ben wordt gedeclareerd. Als ik moet werken zonder dat jij erbij bent, (zoals bijvoorbeeld een weekmenu uitschrijven) wordt dit doorgerekend. Deze indirecte tijd wordt altijd vooraf overlegd.

Leer mij kennen

Angelique Marcelissen- Maas

Gewichtsconsulente

 

Jarenlang ben ik aan het worstelen geweest met mijn gewicht. Net als vele wilde ik afvallen, startte ik aan een programma, behaalde mijn doel… en ik viel terug in mijn oude gewoontes. Tot ik PowerSlim ontdekte!

Na jarenlang te zwaar te zijn geweest, zit ik nu op gezond gewicht. Ik weet precies wat en hoeveel ik kan eten, vind het lekker en ik heb mij nog nooit zo fit en energiek gevoeld! Ik had jaren eerder moeten starten.

Door mijn persoonlijke ervaring en mijn achtergrond als gewichtsconsulente, weet ik zeker dat ik jou kan helpen in jouw zoektocht naar blijvende energie en zelfvertrouwen.