Gewichtsverlies

De balans tussen voeding en bewegen

´Sanum Viventium´ (SanVie), betekend ´gezond leven´. Bij een gezond leven, behoord meer dan alleen voeding. Denk aan bewegen, stress, hoe voel jij je (vandaag)? Alles draait om jou binnen SanVie. Diëten kan iedereen, leefstijl aanpassen alleen diegene die er écht voor werkt. De aanpak van SanVie zorgt ervoor dat ook jij blijvend gewicht verliest!

De aanpak

Tijdens het eerste (gratis) gesprek, leren wij elkaar kennen. Jij verteld je doelen en ik vertel wat het PowerSlim programma inhoudt en voor jou kan betekenen. Indien jij net zo enthousiast bent als ik, gaan we meteen over in het intakegesprek.

Het intakegesprek.
Eerst het saaie gedeelte, jouw gegevens goed noteren. Wat zijn jouw wensen, heb je een allergie? Waar moet ik écht rekening mee houden? Nadat wij samen een weekmenu hebben opgesteld, zet ik je op de weegschaal. Wij willen immers weten waar we beginnen, ze zeggen ook wel: ´The only way is up´. Al wil ik daar graag van maken: De enige weg, is naar beneden in het gewicht.

Ik geloof in de kracht van PowerSlim door de drie onderstaande peilers:

Koolhydraatarm en eiwitrijk eten

Zowel de wetenschap als de praktijk laat het ons weten, koolhydraatarm eten helpt voor snel én blijvend gewichtsverlies! Door de lage hoeveelheid koolhydraten die je eet, raak je in ketose. Ketose is het pure vet- verbrandingssysteem van ons lichaam. Doordat PowerSlim hoog in eiwitten zit, verlies je geen spiermassa en blijft je huid goed strak!

Voldoende lichaamsbeweging

Intensief sporten is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig hoeft dat ook niet. Voldoende lichaamsbeweging is een breed begrip en afhankelijk van jouw situatie.

Persoonlijke begeleiding

In het begin (fase 1) zien wij elkaar wekelijks. Wekelijks even een momentje om zowel te reflecteren maar ook om vooruit te plannen. Wat gaat lastig worden? Door elkaar zo vaak te zien, kan ik ingrijpen nog voordat het fout dreigt te gaan. Na verloop van tijd, heb jij mij niet meer nodig en bouwen wij onze frequentie af.

Dit programma is voor jou…

Als je al tijden worstelt met je gewicht en je gewoon niet weet wat de volgende stap is om te starten met afvallen

Als je al zoveel geprobeerd hebt en het zat bent om steeds weer vol energie te beginnen, om daarna weer te stoppen. Ben jij je vertrouwen in alle diëten kwijt?

  Als je je fitter en vitaler wil voelen, waardoor je meer energie hebt om naar je werk te gaan, met je kinderen te spelen en met vriendinnen af te spreken. Als je je lekkerder in je lijf voelt, heeft dit invloed op alle gebieden in je leven en zul je je gewoon gelukkiger voelen. 

Als je houdt van lekker eten en gelooft dat afvallen tijd kost. Je bent niet op zoek naar het volgende crashdieet, maar juist naar een oplossing voor de lange termijn waarbij je gezond en lekker kunt eten. 

Als je je onzeker voelt over je lijf en nu echt van je kilo’s af wilt

Streefgewicht bereikt, en nu?

Waarom je met PowerSlim wél je nieuwe gewicht behoud!

Je past je leefstijl aan

Vanaf de start van fase 1, zijn wij bezig om jouw leefstijl aan te passen. Je leert o.a. door de producten portiegroottes te maken en te herkennen. Je gaat met regelmaat eten en in de gesprekken met mij leer ik je hoe je dit alles vol kunt houden, ook als je straks je gewicht hebt bereikt of tussendoor op vakantie gaat (of feestjes hebt).

Jaar lang gratis consulten

Gefeliciteerd! Je hebt je streefgewicht bereikt!
Mooi, dan kan nu het echte werk beginnen.. Het moeilijkste aan afvallen, is vaak het op gewicht blijven. Het PowerSlim programma adviseert dat iedereen, na het bereiken van het streefgewicht, een jaar onder controle blijft. Niet meer elke week, maar elke maand kom jij bij ons langs en bespreken wij wat er goed en minder goed gaat. Op deze manier, kunnen we ook snel ingrijpen als je gewicht weer per ongeluk stijgt.

Start vandaag nog!

Neem contact op voor meer informatie of een kosteloos kennismakingsgesprek!

Email mij

info@sanvie.nl

Bel mij

06- 302 357 00

Kom eens langs

Kruisgebouw
Zeshoevenstraat 31
5071 BM Udenhout