Resultaatgericht

Naar een gezond gewicht met PowerSlim

Niet minder eten, maar anders eten. Geen jojo- effect maar juist blijvend resultaat! Smakelijk, gezond, praktisch én gevarieerd. Het PowerSlim programma is een praktische en doelgerichte methode om snel een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Dit alles met eiwitrijke en koolhydrate- producten van hoge (biologische) kwaliteit.

PowerSlim

Anders eten, niet minder. Blijvend resultaat in plaats van al dat jojoën. Gevarieerd, gezond én praktisch eten. Het kan allemaal binnen het PowerSlim programma. Een praktische en doelgerichte methode om snel een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Dit alles met eiwitrijke en koolhydraat- arme producten van hoge (biologische) kwaliteit.

3 fasen

In elke fase leer je nieuwe producten en recepten kennen. Tijdens onze wekelijkse gesprekken krijg je van mij handvatten om jouw persoonlijke doelen te behalen. Dit alles met de drie peilers, persoonlijke begeleiding, beweging en anders eten.

  • In fase 1 verlies je ongeveer 80% van je overgewicht.
  • Tijdens fase 2 verlies je nog eens 20% van je overgewicht.
  • De moeilijkste fase, fase 3, is de fase waarin ik jou ga helpen je gewicht te behouden.

De peilers tot succes!

Anders eten

Zowel de wetenschap als de praktijk laat het ons weten, koolhydraatarm eten helpt om snel én blijvend gewichtsverlies te behalen! Door de lage hoeveelheid koolhydraten die je eet, raak je in ketose. Ketose is een status in het lichaam wat het pure vet- verbrandingssysteem activeert. Doordat PowerSlim hoog in eiwitten zit, verlies je geen spiermassa en blijft je huid strak!

Wil je meer weten? Plan een gratis kennismakingsgesprek.

Beweging

Intensief sporten is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig hoeft dat ook niet. Voldoende lichaamsbeweging is een breed begrip en afhankelijk van jouw situatie. Een stuk wandelen of fietsen naar je werk kan voor jou al voldoende zijn. Samen kijken we naar wat voor jou werkt en bij jou past!

Persoonlijke begeleiding

In het begin (fase 1) zien wij elkaar wekelijks. Wekelijks even een momentje om zowel te reflecteren maar ook om vooruit te plannen. Wat gaat lastig worden? Ik help je hierbij.
Door elkaar zo vaak te zien, kan ik ingrijpen nog zodra het fout dreigt te gaan. Na verloop van tijd, heb jij mij niet meer nodig en bouwen wij onze frequentie af.

Streefgewicht behaald?
Dan blijf ik je nog een jaar kosteloos zien om ervoor te zorgen dat je niet terug valt.

Plan meteen jouw kennismakingsgesprek. Of neem contact met mij op voor meer informatie.

Herken jij je hierin?

  • Je wilt minimaal 10 kg afvallen
  • Je worstelt al een tijd met je gewicht en weet niet wat de volgende stap is
  • Je bent het zat om steeds opnieuw te beginnen, nu wil je iets dat écht werkt
  • Je wilt je fitter en vitaler voelen, meer energie en lekkerder in je lijf zitten
  • Je voelt je onzeker over je lichaam en wilt nu echt van je kilo´s af
  • Je wilt binnen een week starten.

Kosten ~ PowerSlim

PowerSlim heeft geen vaste kosten, je kunt het zo duur of zo goedkoop mogelijk maken als dat jij wilt. Er komen geen extra kosten voor de gesprekken of voor het jaar begeleiding als jij jouw streefgewicht hebt bereikt. Hieronder een paar voorbeelden.

Binnen SanVie zou je ook kunnen kiezen voor een persoonlijk voedingsplan . Dit plan is zonder vervangende producten.

Neem contact met mij op

11 + 10 =

Locatie

Kruisgebouw
Zeshoevenstraat 31
5071 BM Udenhout

Contact

Telefoon:
06- 466 084 01

E-mail:
info@sanvie.nl

Openingstijden

Maandag :
09:00 – 12:00 uur
18:00 – 20:00 uur

Vrijdag:
13:00 – 17:00 uur