Over mij
Angelique Marcelissen

Gewichtsconsulente

Na jarenlang worstelen met mijn gewicht, heb ik ontdekt wat voor mij werkt. Ik zit nu op een goed gewicht, weet wat en hoeveel ik kan eten, vind het lekker en heb mij nog nooit zo fit en energiek gevoeld! Wil je meer over mij weten? Ik vertel het je graag in een persoonlijk gesprek.

Door mijn persoonlijke ervaring en mijn achtergrond als gewichtsconsulente, weet ik zeker dat ik jou kan helpen in jouw zoektocht naar blijvende energie en zelfvertrouwen.

 

Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van iedereen die wil afvallen. Door dicht bij jouw doelen te blijven, kan ik jou goed ondersteunen en de resultaten worden groter. Jouw lichaam gaat datgene eten wat het nodig heeft!

Als je te maken hebt met flink overgewicht, is afvallen op de ´normale´ manier vaak niet fijn. Moeten bewegen terwijl dat niet lukt is namelijk erg moeilijk. PowerSlim is het een ondersteunend programma waar ik achter sta daar het volledig gericht is op langdurige leefstijlverandering.

“Alleen kom je er snel, samen kom je verder”

Over mij

Neem contact met mij op als je vragen hebt, ik help je graag.

  • Bevlogen
  • Vol met tips en motivatie
  • Voedingsleer
  • Behandel mensen met ziekten/ aandoeningen

De gewichtsconsulente

Een gewichtsconsulente doet veel meer dan alleen begeleiding bieden bij afvallen. Naast begeleiding bij overgewicht en ondergewicht ben ik er ook voor iedereen die gezonder wil gaan eten (en leven) en hierbij advies kan gebruiken. Samen met jou ga ik op ontdekking naar wat voor jou wél werkt om af te vallen. Wil je weten wat ik precies voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op.

 

Mensen die vaak veel pogingen doen om af te vallen hebben zelden een gebrek aan doorzettingsvermogen. Vaak zijn ze te moe van altijd maar doorzetten.

Neem contact op

1 + 6 =

Locatie

Kruisgebouw
Zeshoevenstraat 31
5071 BM Udenhout

Contact

Telefoon:
06- 466 084 01

E-mail:
info@sanvie.nl

Openingstijden

Maandag :
09:00 – 12:00 uur
18:00 – 20:00 uur

Vrijdag:
13:00 – 17:00 uur