Jouw doel staat centraal

Als gediplomeerd gewichtsconsulente help ik jou op weg naar een gezonde leefstijl. Jouw doelen staan centraal en ik help je graag. Een voedingsplan op jouw situatie afgestemd.

Lees meer over de kosten of plan je intake.

De gewichtsconsulente

Wil je concreet aan de slag met een gezondere leefstijl? Volop energie hebben voor alles wat je wilt doen? Blijvende resultaten behalen door middel van een persoonlijk doel? Ik ben Angelique Marcelissen, jouw persoonlijke coach. Ik help je graag om jouw doelen te bereiken. Gun jij jezelf een energieke en zelfverzekerde ‘ik’?

Lees hier meer over de kosten of over hoe een afspraak gaat. Je kunt ook direct jouw intake inplannen. Mogelijk is het PowerSlim programma ook iets voor je?

Bij de gewichtsconsulente

Intake

In het eerste gesprek (45-60 minuten) leren wij elkaar kennen. Ik stel je veel vragen zodat ik een goed beeld krijg van jouw situatie. Waar moet en mag ik rekening mee houden? Wat zijn jouw doelen?

Na afloop maak ik voor jou een voedingsplan welke jij per mail ontvangt binnen 3 dagen na de intake.

Maak online jouw afspraak!

Vervolg

Na de intake mag jij kiezen hoe je een traject wilt vormgeven. Kom je wekelijks langs op een controle of een keer per maand? Het is aan jou. Samen met jou kijk ik naar wat goed voor je zou zijn. Ik geef hierin ook advies als jij het niet weet. Extra weekmenu´s zijn mogelijk, stel je eigen traject samen!

Kosten – gewichtsconsulente

De gewichtsconsulente van SanVie werkt zonder contracten bij de zorgverzekeraars. Dit betekent dat je zelf zult moeten betalen. Je kunt per pin betalen.

Voor het beste resultaat, wordt sterk aanbevolen om het plan in de praktijk op te halen. Hierin krijg je uitleg over jouw plan en leg ik je uit hoe alles ervoor gaat zorgen dat jij jouw doelen bereikt!

Vergoeding

Mocht je aanvullend verzekerd zijn voor de gewichtsconsulente, dan kun je recht hebben op het terugkrijgen tot 70% van de factuur. Dit kun je zelf nagaan bij jouw zorgverzekeraar.

 

Neem contact met mij op

6 + 2 =

Neem contaLocatie

Kruisgebouw
Zeshoevenstraat 31
5071 BM Udenhout

Contact

Telefoon:
06- 466 084 01

E-mail:
info@sanvie.nl

Openingstijden

Maandag :
09:00 – 12:00 uur
18:00 – 20:00 uur

Vrijdag:
13:00 – 17:00 uur