Het gesprek van de dag, het coronavirus. Een situatie die eigenlijk alleen in films voor hoort te komen. Ook SanVie heeft de deuren moeten sluiten voor face-to-face gesprekken, weten wat dit voor jou betekent? Lees hieronder verder.

PowerSlim Gewichtsconsulente

SanVie houdt nauwlettend de site van het RIVM in de gaten en volgt de aanbevelings-regels op, kijk voor meer informatie op de site van het RIVM.

PowerSlim

PowerSlim zonder producten is niet heel makkelijk, daarom hebben we verschillende opties waar je uit kunt kiezen.

Bij SanVie

♥ Wij houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar ♥ Je kunt je producten komen halen ♥ De weegschaal (en deurklinken e.d.) worden na elk bezoek gedesinfecteerd. Je kunt je komen wegen. Ik stel dan de weegschaal voor je in en vertel je op afstand hoe je de weegschaal kunt bedienen. ♥ Online coaching (beveiligd medium) of coaching met 1,5 meter afstand tussen ons in

Vanuit huis

♥ Ik kom de producten bij jou brengen (in Udenhout en Berkel-Enschot gratis) ♥ Je krijgt een tikkie voor de betaling als ik de spullen voor je deur heb staan ♥ Online coaching (gratis) via een beveiligd medium

Gewichtsconsulente

Voor de gewichtsconsulente gaan de gesprekken alleen nog digitaal. We gebruiken hiervoor een beveiligd en beschermd medium. Als we een afspraak hebben krijg jij vooraf een link van de site WeSeeDo welke je kunt openen (in Safari of Google Chrome), zonder iets te downloaden. Op deze manier kunnen wij met elkaar videobellen en kan ik je toch begeleiden! Ik leg je uit hoe je je thuis kunt opmeten zodat wij toch rekening kunnen houden met jouw gewichtsverloop. Betalen gaat via een tikkie of een factuur, welke na afloop van het gesprek gemaakt wordt.