Contact

Ik sta voor je klaar

Mail, bel of bezoek mij. Indien ik niet in gesprek ben, maak ik alle tijd voor je. Ik wil dat je je welkom voelt, want alleen dan kan ik je echt helpen. Kies een manier die voor jou fijn is om contact op te nemen. Ik sta je graag tot woord.
Onze openingstijden vind je via deze knop:

Email Adres

info@sanvie.nl

Bel mij

06- 302 357 00

Bezoek mij

Kruisgebouw
Zeshoevenstraat 31
5071 CN Udenhout

7 + 4 =

Start binnen een week!

Indien je het besluit hebt genomen om juist nĂș iets aan je gewicht te doen, moet je ook snel kunnen starten. Ik zorg ervoor dat ik, indien jij wilt starten, binnen een week plek voor je heb. Het eerste gesprek is vaak de moeilijkste stap, maar een kopje thee of koffie, doet wonderen! Wanneer kom jij een kopje koffie drinken?

Openingstijden

 

Angelique Marcelissen

Angelique Marcelissen

Gewichtsconsulente

Alleen in Udenhout werkzaam.

Maandag:
16:00 – 20:30uur

Woensdag:
16:00 – 20:30uur

Leer mij kennen

Angelique Marcelissen- Maas

Gewichtsconsulente

 

Jarenlang ben ik aan het worstelen geweest met mijn gewicht. Net als vele wilde ik afvallen, startte ik aan een programma, behaalde mijn doel… en ik viel terug in mijn oude gewoontes. Tot ik PowerSlim ontdekte!

Na jarenlang te zwaar te zijn geweest, zit ik nu op gezond gewicht. Ik weet precies wat en hoeveel ik kan eten, vind het lekker en ik heb mij nog nooit zo fit en energiek gevoeld! Ik had jaren eerder moeten starten.

Door mijn persoonlijke ervaring en mijn achtergrond als gewichtsconsulente, weet ik zeker dat ik jou kan helpen in jouw zoektocht naar blijvende energie en zelfvertrouwen.