Bloedanalyse

Weten wat er allemaal in jouw lichaam speelt? Door middel van de EMB-test wordt jouw bloed geanalyseerd om op vele vragen/ klachten een antwoord te krijgen. 
Met een klein vingerprikje neem ik bloed af waarna het laboratorium het gaat analyseren. Deze bloedanalyse vormt de basis van jouw persoonlijke plan.
Persoonlijker kan niet!

Schrijf je in of lees hier meer over de kosten.

Bloedanalyse

Per dag stroomt jouw bloed ongeveer 7.000 keer door je bloedvaten. De lading: zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen. Van orgaan tot orgaan en van cel naar cel, het komt in je hele lichaam.

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, ziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Complementair blijkt er echter veel meer informatie uit gehaald te kunnen worden.

De EMB (Energetisch Morfologische Bloedtest) test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik bloed wordt afgenomen.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Of plan meteen jouw afspraak in.

Waarom een EMB-test?

Waardevolle informatie

Het bloed bevat veel waardevolle informatie en kan helpen om sneller en beter jouw doelen te bereiken. Een ongezond lichaam laten afvallen is bijna onmogelijk. Afvallen kost namelijk energie, maar het lichaam weer gezond krijgen ook. De programmering van onze genen zorgt ervoor dat we eerst ons lichaam gezond willen hebben, voordat we gewicht gaan verliezen.

Herken jij jezelf in één van de volgende situaties? Dan is deze bloedanalyse mogelijk een antwoord op jouw vage klachten!

♥ Altijd/ vaak last van hoofdpijn of migraine

Futloos en moe, maar je slaapt wel voldoende

Stemmingswisselingen

♥  Last van de overgang, opvliegers, zweetaanvallen, e.d.

♥ Veel last van puistjes, oneffenheden in de huid of acne

♥ Veel last van opgeblazen gevoel, winderigheid of (buik)krampen

♥ Je wilt gewoon weten hoe gezond je eigenlijk bent

Wat is jouw doel?

Afvallen, meer energie krijgen of misschien wel meer balans in jouw hormonen door middel van voeding?

Uit de bloedanalyse komen vele uitslagen, hieronder een korte opsomming:

 

  • Bloedbeeld
    – Algemene samenstelling van het bloed
  • Vitaminen
  • Mineralen
  • Hormoon balans
  • Stress in het lichaam
  • Belasting in het lichaam van o.a. bacteriën

Persoonlijk advies met jouw bloedanalyse

Met jouw bloed als basis voor jouw plan, wordt elke plan uniek! Daardoor krijg je geen standaard lijst, want iedereen is anders. Ik sluit mijn advies aan op jouw wensen en natuurlijk jouw bloedanalyse.

Ik help je om een nieuwe leefstijl te ontwikkelen welke volledig bij je past!

Nieuwsgierig?
Plan een gratis kennismakingsgesprek!

Mini- pakket

Om ervoor te zorgen dat jij jouw uitslag én je plan helemaal begrijpt, is de bloedanalyse alleen in het mini-pakket af te nemen. Wil je hierna meer begeleiding? Dat kan altijd!
Een pakket is altijd te verlengen, maar nooit te combineren met PowerSlim. Je gaat dus gewoon zelf je eigen eten, eten. Géén pakjes en zakjes.

Vergoeding

In de basisverzekering zit de gewichtsconsulente niet opgenomen. Wel is er vaak een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk. Ben je aanvullend verzekerd voor de gewichtsconsulente? Dien dan onze factuur in bij jouw zorgverzekeraar en je kunt tot 70% terug krijgen. Voor meer informatie, contact jouw zorgverzekeraar!

Meld je aan!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Na de kennismaking enthousiast? Dan kunnen we meteen door met de intake en de bloedanalyse, zodat jij zo snel als mogelijk ook echt kunt gaan starten met jouw persoonlijke plan!

1 + 6 =

Locatie

Kruisgebouw
Zeshoevenstraat 31
5071 BM Udenhout

Contact

Telefoon:
06- 466 084 01

E-mail:
info@sanvie.nl

Openingstijden

Maandag :
09:00 – 12:00 uur
18:00 – 20:00 uur

Vrijdag:
13:00 – 17:00 uur